søndag den 10. oktober 2010

Zimbabwe er fantastisk!

Hej derhjemme allesammen!

Vi har nu været i Zimbabwe i fire dage og synes allesammen det er helt fantastisk og spændende at være hernede. Vi har allerede mødt en masse interessante mennesker fra forskellige organisationer og super venlige lokale, der bruger rigelig tid på at vise os rundt, fortælle om Zimbabwe, kulturen og den afrikanske livsstil. Men. Vi har ikke noget netværk på vores telefoner, og det er lidt svært i en presset tidsplan at finde tid til at gå på internetcafeer - derfor denne lille besked, der ikke er et blog post, men en (beroligende) oplysning om at vi alle har det fantastisk og nyder hvert et sekund i Afrika! :)

Lige pt sidder hos BUIYSAP, hvor vi har fået et oplæg om at bo ved familierne i Guwe.

Vi håber alle at I har det godt derhjemme.

Kh Verden Brænder holdet

Emilia, Stephanie, Nanna, Julie, Røskva, Louise, Pernille, Henrietta, Kasper, Linnea, Simone, Line, Alvaro, Clara og Christoffer

1 kommentar:

  1. Hej alle i Verden Brænder! Det er alletiders for os herhjemme at få info fra jer. Videoklip, fotos og de små breve hjælper os til at 'følge med' i jeres spændende, store rejse. Vi er særlig lettet over, at I møder imødekommende lokale, - at deres liv ikke forhindrer dem i at møde jer positivt. - Vi tænker på jer og ønsker jer det bedste i jeres fremover - pt. ude i familierne!
    De bedste hilsner, Annette og Claus (Julies forældre)

    SvarSlet